انواع روش های مهاجرت کاری
مهاجرت کاری به دو روش امکان پذیر است روش اول به شکل مستقیم است و روش دوم ویزای جستجوی کار می باشد. در روش اول باید یک پیشنهاد کاری از سمت کارفرما داشته باشید و این پیشنهاد کاری شما مورد تایید اداره کار و مهاجرت قرار بگیرد تا بتوانید درخواست ویزای کاری کنید. اما در روش دوم و یا ویزای جست و جوی کار (job seeker) شما می توانید در مدت زمانی مشخص در کشور مقصد به دنبال کار مناسب خود باشید.
مهاجرت شغلی از طریق جاب سیکر
شما ۶ ماه فرصت دارید که با خرجی خودتان وارد کشور مقصد شده و در زمینه تخصص و رشته تحصیلی خودتان به دنبال شغل باشید. بعد از پیدا کرن شغل متناسب این بار کارفرمای خارجی باید شما را تایید و نیاز خود را به وجود شما اعلام کند تا شما بتوانید ویزای کار بگیرید. هزینه مهاجرت کاری در این حالت بالا بوده و نیاز به داشتن بنیه مالی قوی می باشد.
مهاجرت کاری از طریق اسکیل ورکر
روش اسکیل ورکر زیر مجموعه سیستم مهاجرتی اکسپرس انتری بوده و عموماً برای یافتن نیروی کار ماهر و خبره برگزار می شود. در این روش که زیر نظر کارفرمایان ماهر نیز برگزاری می شود، موقعیت های شغلی موردنیاز و ظرفیت پذیرش آن ها اعلام میگردد. از میان متقاضیان مهاجرت ، متقاضیان با امتیاز بالا پذیرش می شوند و برای آنها دعوت نامه کاری ارسال می شود. متقاضیان درخواست مهاجرت کاری از طریق اسکیل ورکر، میبایست امتیاز حداقل ۶۷ را در مورد مهارتهای زبان انگلیسی و فرانسوی، داشته باشند. سابقه کاری مناسب و مرتبط با مشاغل، تحصیلات آکادمیک، تجربه کاری و سن مناسب از فاکتورهای مؤثر در این سیستم امتیازبندی است.
مهاجرت کاری از طریق جاب آفر
جاب آفر چیست؟ یک دعوتنامهکاری از سوی کشورهای خارجی یا کشور موردنظرتان برای مهاجرت کاری را جاب آفر میگویند. جاب آفر بهترین و مطمئنترین روش مهاجرت کاری است. شما پس از دریافت جاب آفر میتوانید جهت دریافت ویزای کاری خود اقدام کنید.
شرایط مهاجرت و روال دریافت ویزای کاری در جاب آفر به نحوی است که کارفرما موقعیت شغلی را در وب سایت های معتبر منتشر می کند. در صورتی که در این مدت از نیروی کار داخلی کسی برای این موقعیت پیدا نشد یا شرایط لازم را نداشت، کارفرما می تواند از نیروی کار خارجی یا مهاجر استفاده کند. بین هشت الی ده ماه پس از عقد قرارداد کارفرما با متقاضی آشنا شده وعرض یک سال، ویزای کاری فرد آماده ارسال می شود. در واقع در این روش، وکلای مهاجرتی بر اساس میزان مهارت و تخصص فرد (بر اساس رزومه ارسالی) جستجوهای لازم را انجام داده و برای وی موقعیت شغلی دریافت میکنند.
در سیستم جاب سیکر صفر تا صد مهاجرت کاری برعهده شما بوده و نیاز دارید که وارد کشور مد نظر شده و اقدام به پیدا کردن شغل مناسب خود کنید. در حالی که در سیستم جاب آفر با توجه به مهارت و تخصصی که دارید، با یک کارفرمای خارجی ارتباط برقرار کرده و اقدام به گرفتن درخواست کار می کنید.